Hvordan kjøre Unimicro v3 i skyen gjennom Cloud Desktop fra MPD

25/06/2024   •   1 min lesetid

Av Morten Pettersen

I en stadig mer digitalisert verden blir behovet for fleksible og sikre IT-løsninger stadig viktigere. For mange bedrifter er økonomisystemet hjertet i virksomheten, og Unimicro v3 er et populært valg blant norske bedrifter på grunn av sin brukervennlighet og omfattende funksjonalitet. Men hvordan kan du få tilgang til dette systemet hvor som helst og når som helst, uten å være avhengig av fysisk maskinvare? Svaret er Cloud Desktop fra MPD.

Hva er Cloud Desktop fra MPD?

Cloud Desktop fra MPD er en skybasert tjeneste som lar deg kjøre dine applikasjoner og lagre dine data på sikre servere som er tilgjengelige fra hvor som helst i verden. Dette betyr at du kan bruke Uni Økonomi v3 på samme måte som du ville gjort på en lokal PC, men med alle fordelene skyen har å tilby.

Fordeler med å bruke Cloud Desktop:

  1. Fleksibilitet: Tilgang til systemet hvor som helst, når som helst. Alt du trenger er en internettforbindelse.
  2. Sikkerhet: Dataene dine lagres sikkert i skyen, med robuste sikkerhetstiltak som beskytter mot hacking og datatap.
  3. Kostnadseffektivitet: Reduser behovet for dyr lokal maskinvare og IT-infrastruktur.
  4. Skalerbarhet: Enkelt å skalere opp eller ned basert på bedriftens behov uten store investeringer i ny maskinvare.
  5. Oppdatert programvare: Sikrer at du alltid har den nyeste versjonen av Uni Økonomi v3 uten behov for manuelle oppdateringer på dine PCer.

Hvordan komme i gang med Unimicro v3 på Cloud Desktop?

Å kjøre Unimicro v3 i skyen gjennom Cloud Desktop fra MPD kan være et avgjørende skritt for å modernisere din bedrifts IT-infrastruktur. Med økt fleksibilitet, sikkerhet, og kostnadseffektivitet, er dette en løsning som kan bidra til å gjøre din virksomhet mer konkurransedyktig i en stadig mer digital verden.

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå, uten å måtte bytte økonomisystem? Kontakt oss i dag og oppdag hvordan Cloud Desktop kan transformere måten du driver din virksomhet på.

Del