Din IT-avdeling

MPD eksisterer for at du skal slippe å tenke på hvem du skal ringe eller hva du skal gjøre når det gjelder IT-drift. Enkelt og greit. Vi er med andre ord IT-avdelingen du alltid har ønsket deg, men aldri har hatt råd til – før nå.

KONTAKT OSS

Support

Et system er aldri bedre enn folkene som bruker det. Derfor er opplæring og brukerstøtte helt sentrale deler av vår virksomhet. Vi hjelper deg å legge til rette for best mulig utnyttelse av IT-strukturen i bedriften, oppdaterer og integrerer. Skulle det oppstå et problem, er vi aldri langt unna. Det er dette vi kaller bekymringsløs IT.

Sikkerhet

Sikkerhet har alltid vært viktig innen IT, og i dag er dette viktigere enn noensinne. Vi kan blant annet ta ansvar for backup og gjenoppretting, vedlikehold og overvåking av systemene dine. Slik sørger vi for at du alltid har sikker og oppdatert IT-drift – og dermed en bekymring mindre.

Rådgivning

Gode råd er ikke dyre hvis de sparer deg for tid, ressurser og kostnader. Med utgangspunkt i ditt nåværende system gjennomfører vi nullpunktsanalyse, foreslår forbedringer, gir deg råd om teknologivalg, implementerer løsninger og følger deg opp med tanke på opplæring og drift.