Tjenester og produkter

Det er ikke teknologien vår som gjør at flere av våre kunder har vært med oss siden Google gikk i kortbukser. Det er det måten vi bruker den på som gjør.

KONTAKT OSS

Skytjenester

Skytjenester har mange fordeler: Du betaler kun for det du bruker, kan skalere etter behov og har alltid oppdatert programvare og sikkerhetsløsninger. Du unngår også kostbare investeringer.

Å velge riktig skytjeneste er derfor viktig, men det er også vanskelig. Det fins utallige tilbydere og løsninger, og ikke alle egner seg for ditt behov. Vi hjelper deg å finne frem i vrimmelen og sørger for opplæring og den daglige driften. Helt bekymringsløst. 

Programvare

Alle bedrifter er unike og har sin måte å gjøre ting på. Derfor skreddersyr vi løsninger for alt fra kasseløsninger og logistikk til vareflyt og sikker datalagring for hver enkelt kunde. Vi sørger for opplæring og oppfølging slik at du alltid er oppdatert med tanke på funksjonalitet og sikkerhet.

Vi er sertifiserte Microsoft-partnere og har gode samarbeidsavtaler med ledende leverandører innen økonomi, logistikk, CRM, lagerstyring og sikkerhet.

Maskinvare

For å sikre best mulig ytelse og sikkerhet velger mange av våre kunder også nettverks- og serverløsninger fra oss. Produktene vi tilbyr er nøye utvalgt, og vi har ingen bindinger eller skjulte avtaler med leverandører. Du har med andre ord full valgfrihet enten du foretrekker Lenovo, HP, Dell, Apple eller noe helt annet. Med på kjøpet får du opplæring, support og personlig service.