Tjenester

IT–drift

Våre kvalifiserte og serviceinnstilte konsulenter overvåker og vedlikeholder din bedrifts IT-systemer, 24 timer i døgnet - 7 dager i uken - hele året. For en sikker og stabil IT-hverdag.

Inngår dere driftsavtale med MPD får bedriften tilgang til en komplett IT-avdeling som sikrer den daglige driften av bedriftens IT-systemer, med mulighet for brukerstøtte og feilretting 24 timer i døgnet - 7 dager i uken - hele året.

Vi kan overvåke bedriftens systemer i forhold til feil og ytelse kontinuerlig. Eventuelle feil eller unormaliteter som oppdages gir automatisk varsling til våre teknikere. Maskinvare og programvare gjennomgås regelmessig for preventivt vedlikehold.

Vårt helpdesk og vårt overvåkingssystem gir oss full oversikt over din IT-løsning, og gjør det enkelt for deg som bruker å informere oss om feil og mangler samt å følge med på status på allerede registrerte oppdrag. Med få tastetrykk kan du gi oss direkte tilgang på din maskin - når du selv ønsker dette - uten at vi må forhåndsinstallere programvare på din PC.


 

Kontaktinfo

Mikkelsen og Pettersen Data AS
Fjellsdalen 3
5155 Bønes

Sentralbord: 55 11 02 50
E-post: post@mpd.no

Ta kontakt

Navn

Telefonnummer

E-postadresse

Beskjed