Hva leverer vi?

MPD er en totalleverandør av IT-løsninger til bedrifter. Vi fungerer som din egen IT-avdeling, og tar ansvar for alle dine IT-behov. Du får en trygg og smidig arbeidsdag, og kan bruke tiden på din egen kjernevirksomhet.

Drift av IT-løsninger

Ved hjelp av moderne teknologi, gode rutiner, lang erfaring, høy kompetanse og en unik holdning til god service sikrer vi at dine egne IT-løsninger fungerer som de skal - og at du får den hjelpen du trenger - når du trenger det.

Vi vedlikeholder, oppdaterer, automatiserer og overvåker dine servere og PCer slik at du kan være trygg på at ytelse, stabilitet og sikkerhet er ivaretatt. Med en driftsavtale fra MPD kan selv den minste bedrift få sin egen moderne IT-avdeling.

Skytjenester

Kjært barn har mange navn - skytjenester, cloud computing, ASP eller outsourcing. Flere og flere bedrifter velger å ha sine IT-tjenester 'i skyen' fremfor å investere i egne servere.

Med en ASP-løsning fra MPD dekker du alle dine behov for IT-løsninger - uten investeringer. Du leier den kapasiteten du trenger til enhver tid, basert på det antallet brukere du har i dag. Du slipper å måtte investere i nye løsninger om bedriften din vokser, og du reduserer dine IT-kostnader om antallet brukere må reduseres.

Vi tilbyr blant annet terminalservertjenester, online backup, epost og gruppevare basert på Microsoft Exchange eller Google GSuite og Microsoft Sharepoint i skyen. Med en ASP-løsning fra MPD er du sikret at dine programmer kjører på en topp moderne og trygg løsning - i dag og i årene som kommer.

Kurs og support

Vi har egne kurslokaler, og tilbyr kurs i blant annet Uni Økonomi. Vi arrangerer felleskurs for alle våre kunder, feks ved store endringer i Uni Økonomi, men vi kan også spesialtilpasse kurs til din bedrift - i de programmene og funksjonene som er viktige for dere.

Vår supportavdeling har bred kompetanse - og kan hjelpe deg med de fleste problemer du forventer å få hjelp med fra din egen IT-avdeling. Vi har en av byens mest erfarne Uni-konsulenter klar til å hjelpe deg med Uni Økonomi, lager og logistikk. Vi har vår egen autoriserte regnskapsfører som kan hjelpe deg med Uni Økonomi, regnskap, lønn og remittering. Og ikke minst har vi flere serviceinnstilte nerder som lever for å løse tekniske problemer.

Salg

Vi kan levere alt du trenger av servere, PCer - bærbare og stasjonære, skjermer, skrivere, nettbrett, nettverk, programvarelisenser og bredbånd. Vi er også en av Bergens ledende leverandører av butikkdataløsninger.

Med én leverandør som dekker alle dine IT-innkjøp trenger du ikke lenger lure på hvem du skal henvende deg til når noe går i stykker - samtidig som du er sikret konkurransedyktige priser.

Uni Økonomi

Vi er Uni Micro Solution Partner, og tilbyr komplette løsninger basert på Uni Økonomi, MobileWorker og Speedycraft. Uni Økonomi er et komplett og brukervennlig økonomisystem som håndterer fakturering, regnskap, butikk, innkjøp og logistikk, CRM, prosjektstyring, lønn og personal og timeregistrering - alt i et brukervennlig system.

Uni Økonomi kan selvsgt integreres med nettbutikkløsninger, butikkdataløsninger og bransjeløsnininger for regnskapsførere og håndverkere.