Hvem er vi?

Mikkelsen & Pettersen Data AS er lokalisert på Bønes rett utenfor Bergen, og vi har i dag 11 dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. Vi leverer IT-løsninger til bedriftskunder over hele landet.

Vi er autorisert lærlingbedrift for IKT-servicefag, og har for tiden én lærling som gjennomfører læretiden sin hos oss.

Vår filosofi

Vi har helt siden oppstarten ønsket å levere fornuftige IT-løsninger til fornuftige priser. Bedrifter er forskjellige, og vi mener det er viktig å finne de riktige løsningene for din bedrift - og som passer din økonomi - i stedet for å levere løsninger ut fra hva som er 'på moten' eller hva som er 'nytt' og 'high tech'.

Vi mener det er mulig å levere gode og sikre IT-løsninger uten at IT blir den største utgiftsposten i regnskapet, og vi mener at automatisering, sikkerhet og døgnovervåking av IT-løsningene ikke trenger å være forbeholdt de store bedriftene.

De færreste har en PC eller en server fordi man er IT-interessert, men ser gjerne på det som et nødvendig onde for å utføre ens daglige virke. Vårt mål er å bruke vår kompetanse, vår erfaring og vår interesse for teknologi til å forenkle og effektivisere din arbeidsdag.

Vår historie

Mikkelsen & Pettersen Data AS ble startet av Tor Egon Mikkelsen og Morten Pettersen i 2004.

Vi har hatt en jevn, kontinuerlig og ikke minst sunn vekst siden oppstarten; og vi er en trygg, forutsigbar og langsiktig samarbeidspartner for din bedrift. Vi har ingen eksterne eiere som setter krav til inntjening eller hvem vi skal handle med, og vi har en sunn og god økonomi.

Våre ansatte har godt over 100 års erfaring fra IT-bransjen til sammen, og vi kjenner IT-behovene i mange andre bransjer veldig godt fra kunder som har fulgt oss siden midten av 90-tallet.

Tor Egon Mikkelsen er i dag styreformann, og Morten Pettersen er daglig leder.

Våre samarbeidspartnere

Vi har gjennom årenes løp opparbeidet oss et solid nettverk av gode samarbeidspartnere som dekker de IT-behovene vi selv ikke dekker. Vi har innkjøpsavtaler med Norges største distributører av IT-utstyr og vi leverer fiber fra alle de store bredbåndsleverandørene. Vi vet hvilke linjeleverandører som kan levere fiber akkurat der du holder til, og vi vet selvsagt hvem vi bør kontakte når linjeleveransen ikke går helt etter planen.

Vi vet hvem vi skal snakke med om du har problemer med Visma Business, Superoffice eller hvilken utvikler vi må snakke med for å få gjort tilpasninger i Uni Økonomi.